Results 1 to 7 of 7

Thread: nedho nrimo

  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    6

    nedho nrimo

    nuwun sewu kangmas sedoyo,arek suroboyo pingin ngangsu lan merapat...(mbok menowo onok sing kesasar nang sby,monggo kontak kulo,lontong balap segera kami konndisikan...suiappp)

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    6

    Re: nedho nrimo

    byuh byuh kaet ngepost wae salah kamar...tulong dipindahno yo kangmas xixixixi

  3. #3
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    29

    Re: nedho nrimo

    wah,, ini cak.. sugeng rawuh di ambarawa.

    di sini kita juga punya wedus balap, depan stm.dokter cipto

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    6

    Re: nedho nrimo

    Wedhus balap kui opo yo salah sijining jeneng panganan ?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    6

    Re: nedho nrimo

    Wedhus balap kui opo yo salah sijining jeneng panganan ?

  6. #6

    Re: nedho nrimo

    iya, itu kategorinya surungan mas bos

  7. #7
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    6

    Re: nedho nrimo

    surungan teko ngarep opo mburi yo???....(perasaan kok jadi ndak enak nih...xiixiix)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •